Δηλώστε συμμετοχή στο editathon μέσω Facebook

Τo Σάββατο 1η Οκτωβρίου ελάτε στο Estudio Gallery για την βράβευση φωτογραφίας “Wiki Loves Earth” μάζι με τα laptop σας και συμμετέχετε στο editathon προσθήκης φωτογραφιών σε λήμματα της Βικιπαίδειας!

Το Estudio Gallery φιλοξενεί στον χώρο του την βράβευση των τριών νικητών του ελληνικού σκέλους στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας “Wiki Loves Earth 2016”. Πρόκειται για μία διοργάνωση του Wikimedia Community User Group Greece.

Παράλληλα, θα γίνει μαζική επεξεργασία (editathon) κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα προσθέσουν σε λήμματα της Βικιπαίδειας φωτογραφίες που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό. Για όσους δεν γνωρίζουν να επεξεργάζονται τη Βικιπαίδεια αλλά θέλουν να συμμετέχουν θα υπάρχει βοήθεια από έμπειρους Βικιπαιδιστές που θα βρίσκονται στο χώρο. Αρκεί να φέρετε το δικό σας φορητό υπολογιστή!

Εκείνος ή εκείνη που θα συνδέσει τις περισσότερες φωτογραφίες με υπάρχοντα λήμματα της Ελληνικής Βικιπαίδειας θα λάβει ως έπαθλο ένα βιβλίο αξίας 100 ευρώ και ένα πόστερ με μια από τις 10 φωτογραφίες του διαγωνισμού.

2016-09-23Πατήστε στην εικόνα και δηλώστε συμμετοχή μέσω Facebook!